Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
    Колеги и аз нямам чейнджър,предложиха ми оригиналния чисто нов да ми го пратят от Италия за 600 евро.Не мерси ! В първия магазин за разни електронни джаджи отидох и си взех едни FM трансмитер с вградена 1gb памет.Айде на мястото на предната запалка и готова...свири си доволно.Нещо не съм очарован от идеята да разглобявам и режа това и онова по колата поне на тоя етап.
    И аз съм с трансмитер,колега,но качеството е извън всякаква критика.Нямам нави,нито чейнджър,но и не ми се ровичка из колата като теб,за да не взема да прецакам нещо.

Comment

Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщение
      И аз съм с трансмитер,колега,но качеството е извън всякаква критика.Нямам нави,нито чейнджър,но и не ми се ровичка из колата като теб,за да не взема да прецакам нещо.
      Ровичкането е точно 30 минути със връзване както е при мен вмомента на следващия етап ще е повече , но да видим
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Нещата са много по елементарни.
        Ето как аз се справих с малка помощ от Емо и един елетротехник.
        Първото нещо което мислех е какво да взема за колона.
        Има решения за колона - туба със вграден усилвател за около 80-150 лева.
        С помощта на Емо вързахме кабелчетата за сигнал от колоната на задната врата.
        След това връзването на тоците не е толкова сложно колкто си мислех.
        Вариантите са 2 - или да се върже така че постоянно да е захранена колоната което аз не исках - или когато натиснете лявата врътка под монитора тогава да тръгва захранването на колоната - което аз избрах.
        Над акомулатора минават една връзка с кабели - намерих един кабел по който тръгва ток когато се натисне врътката.
        Другото е ясно.

П.П.
        При мен нещата са много по сложни с кабелите отзад защото там ми е и тунера и двд-то и чейнджъра и навигацията.
        Така че при Вас ще е по-лесно.
        Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 16:08.
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

Има и още един вариант и аз съм се спрял на него. Пак се взима висок сигнал, но самия усилвател усеща кога има подаден сигнал и се включва сам. Конкретно за DLS CA23 става дума.
          Накратко, търсете усилвател с опцията High level input with auto start и си улеснявате живота максимално, защото остава да си вземете само сигнал и захранване.

Асенов твоята мултимедия в България ли е правена?
          166 2.4 JTD

Comment

Телевизията и ДВД-то са правени в Дрезден.
            Музиката тук.
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Емо тая букса на ICS отзад ли е за чинчовете ? Аз съм без навигация и мислех че за усилвател няма изходи и дори го продадох , но ако става бих си купил отново !
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                Емо тая букса на ICS отзад ли е за чинчовете ? Аз съм без навигация и мислех че за усилвател няма изходи и дори го продадох , но ако става бих си купил отново !
                Значи това е универсална букса и може да се купи такава която отзад е с чинчове и работата е същата като с плеър , не съм сигурен за remote-а , но той може да се хване и от друго място мисля буксата е 25лв в Авител , на други места не съм гледал

Comment

Мерси ще те изчакам да направиш твоята музика и после ще видим какво можем да измислим за мен , а иначе имам чеинджър с говорители и от зад на BOSE !!!
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=dtR0DP7NYHM това е добро
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Аз вече си изкарах чинчовете от ICS-a - СУПЕР ДОВОЛЕН СЪМ !! Наистина трябваше да разглобя половината кола , но съм си прекарал кабела отзад , под мокета , зад седалката задната та в багажника Цялата далавера е такава = 25лв буксата и 20лв кабелите , стават и такива от уредба за звук дето са със чинчове утре карам колата да ми правят кутията на говоритела и другия месец отивам за Аудио Адаптера

Comment

За какъв аудио адаптер става дума?
                        166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                          За какъв аудио адаптер става дума?
                          Ами това е варианта когато човек е като мен и си няма ченджър и не му се дават 600евро - Това е една малка кутийка с филтър за звука която се връзва на мястото на ченджъра и си слушаш музика директно от нея - има 2 УСБ изхода и един със голям жак като за слушалки ! Може да се монтира навсякъде в колата , а аз моя мисля да се сложи или в пепелника зад скоростния лост или там отляво долу до волана има едно малко местенце - там ако се побере също става Струва 280лв , а 300лв е с монтажа в Авител

Comment

Значи нещо като на тия продукта www.loudlink.eu Много се чудех дали да си купя такова, но изобщо не ми харесва това че чете само мр3, а и в alfaowner.co.uk не се изказаха много ласкаво за работата му - бавно зацепвал, бавно сменя парчетата, самоизключвал се и т.н.
                            Като го сложиш сподели впечатления от работата му и качеството на звука.
                            166 2.4 JTD

Comment

Ами не е такова , но да видим до края на месеца би трябвало да намеря време да им оставя колата Казаха ми че го слагали на други коли и работело супер , а качеството било като от CD Ще видим , като стане ще споделя

Comment

Малко да вдигна темата и да попитам хората, които имат Loudlink, как бе късметлий такива успяхте да го поръчате? От 3 часа си играя и всеки път ми изписва, че съм достигнал лимита за изпращане на пари, а в картата има, ползвал съм я няколко пъти със paypal, но сега упорито отказва да ми вземе париците.

EMo0o сложи ли тоя адаптер от Авител? Моля те, напиши марката и модела на джаджата, защото в сайта им не го откривам.
                                166 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X